echipa AMBIA

Firma noastră, pe lângă construcții, mai activează și în domeniul de curățenie generală, deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

Suntem o echipă experimentată, cu oameni dornici de a învăța noile tehnologii în materie curățenie în toate sensurile cuvântului. Proiectele pe care le-am realizat până în prezent arată seriozitatea cu care tratăm clienții, dar și încrederea care ne-a fost acordată de către aceștia.

Curățenie generala

Dezinfecție

Deratizare

Dezinsecție

Despre
Despre
Curățenie generală 86 %
Deratizare 72 %
Dezinsecție 65 %
Dezinfecție 78 %

Eficacitate

Deși știm că soluțiile pe care le folosim sunt foarte eficiente în domeniul de curățenie și DDD, nu putem garanta eficiența de 100% deoarece sunt câteva variabile pe care nu le putem controla. 

Cum începem?

1

Aflăm nevoile

Trebuie să vedem care sunt nevoile actuale pentru a putea trece la etapa următoare

2

Facem un plan

Dupa ce am elaborat planul de acțiune, ți-l comunicăm, împreună cu costurile aferente

3

Pornim la treabă

De-ndată ce avem acordul tău și avansul stabilit, ne apucăm de treabă

Întrebări frecvente

Cum pot să rezolv problemele care apar la un depozit din cauza rozătoarelor?

Prima dată este necesar să facem o analiză a tuturor surselor de pericol, a cauzelor și a eventualelor focare, ca mai apoi să stabilim care este cel mai eficient mijloc de combatere a problemei. Urmează realizarea unei bariere de intoxicare la 50m distanta de gardul care delimitează depozitul. In exterior, in zonele de intoxicare, se recomandă utilizarea unor rodenticide auto-coagulante, iar în interior, capcane adezive pentru capturarea lor, evitându-se în acest fel descompunerea.

Animalele de companie sunt in siguranță in timpul si după intervențiile DDD?

Nu exista niciun motiv de îngrijorare cu privire la siguranța animalelor de companie deoarece cantitatea de soluție activa cu care ar putea intra in contact sau ar putea fi înghițită este foarte mica, ceea ce nu poate duce la otrăvire. Substanțele folosite de noi in timpul tratamentelor specifice de deratizare, dezinsecție sau dezinfecție nu reprezintă un pericol pentru prietenii noștri necuvântători.

Soluțiile chimice folosite în timpul intervențiilor DDD pot afecta sănătatea noastră?

Substanțele chimice folosite în timpul intervențiilor DDD (dezinsecție, deratizare, dezinfecție) sunt special concepute pentru a fi folosite în spitale, școli și alte locuri publice și sunt autorizate și omologate în România de Ministerul Sănătății și al Familiei, Institutul de Sănătate Publică, in conformitate cu legislația UE.

Atunci când renovez o clădire, un apartament, când ar fi cel mai indicat sa apelez la serviciile voastre pentru un tratament de dezinsecție, înainte sau dupa renovare?

Îți sugerăm ca tratamentul de dezinsecție sa fie făcut dupa ce renovarea este gata, dar înainte de așezarea covoarelor, tablourilor, mobilierului și dacă este cazul și mai apar insecte, o alta transă dupa amenajarea spațiului.

Despre
Despre

curat și sănătos

Despre
Sună-ne
Locație

Mediaș, Romania

Website created by DesignStudio Laurent

Scroll to top